Allianties in communicatie

Wij nemen deel aan het Ketelhuis in Apeldoorn: een plek voor zelfstandige communicatieprofessionals, waar opdrachtgevers alle disciplines en communicatieproducten kunnen vinden.

Iedere Ketelhuis-deelnemer behoudt de eigen vrijheid en identiteit als zelfstandige professional. Binnen het Ketelhuis omringen we ons met vak- en raakvlakgenoten, plus hun kennis. Samen vormen we een groot netwerk van onder meer strategische communicatieprofessionals, webdesigners, grafisch ontwerpers, animators en fotografen.

Sinds de herfst van 2014 maken wij met elkaar het Ketelhuis Apeldoorn tot een inspirerende plek waar opdrachtgevers alle communicatiedisciplines en -producten kunnen vinden. De tijdelijke allianties die we zo kunnen vormen voor een grotere opdracht werken als katalysator. Mooie en de juiste producten en diensten voor de opdrachtgever. En meer slagkracht en werkplezier voor ons.

Ketelhuis Apeldoorn is een initiatief van Kompaan // centrum voor communicatie en is een innovatieslag binnen het nieuwe werken.

 
logo-ketelhuis