Hoofdredactie Op Adem, magazine Verus

Onderwijsvereniging Verus wilde een geheel vernieuwd ledenmagazine. Beyke Goris zette de bladformule op van de glossy (80 pagina's) en is verantwoordelijk voor de gehele productie.
Onderwijsvereniging Verus wilde een geheel vernieuwd ledenmagazine. Bureau FIZZ maakte een nieuw, aansprekend concept en Beyke Goris zette de bladformule op van de glossy (80 pagina's). Zij is als hoofd- en eindredacteur verantwoordelijk voor dit unieke blad in onderwijsland. Op Adem is een blad voor schoolbesturen en -directeuren, van primair onderwijs tot universiteit, die achter de dagelijkse glasplaat van de realiteit willen kijken. Bekijk hier het eerste nummer

Op Adem wil de diepere laag aanboren, die uitkomt bij ‘het waarom’ van het werk van onderwijsbestuurders. Het geeft ruimte aan bespiegeling, legt de bezieling bloot, stelt de vraag achter de vraag, verrast met onverwachte inspiratie van denkers en doeners uit andere sectoren, verwoordt de innerlijke vonk van collega’s, laat lachen en durft te ontroeren. 

Nieuw fenomeen
Het blad neemt een geheel eigen positie in, in uitstraling en inhoud. Een nieuw fenomeen in de wereld van onderwijsbladen, wat per definitie in niets lijkt op het standaard-blad dat zich richt op de uiterlijke feiten, cijfers en praktische problemen.

Lijfblad voor onderwijsbestuurders
Met aansprekende persoonlijke interviews, onderwerpen die ‘ertoe doen’, sterke columns, mooie reportages en goed geschreven artikelen is Op Adem het lijfblad van onderwijsbestuurders waar ze naar uit kijken. Op Adem staat voor herkenbaarheid, verwondering, bezieling en motivatie.


 
1e nummer van Op Adem, ledenmagazine Verus