Klanten

Een mooie opdracht is leuk, een goede samenwerking met de opdrachtgever minstens zo belangrijk. En: hoe positiever deze is, hoe beter. Vinden wij. Inspirerend contact is de voedingsbodem voor ons werk!

RIBW Alliantie

RIBW_nieuw
De 22 RIBW-instellingen in het land zorgen voor opvang en begeleiding van mensen met problemen op psychisch en psychiatrisch vlak. De koepel van de RIBW's is de Alliantie. 
 

Verus

verus
Verus is de vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs in Nederland. Ruim 4000 scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs zijn aangesloten 
 

Human Capital Scan

capital-scan
Specialist op het gebied van de sociale en fiscale wetgeving. 
 

Erasmus+

logo-erasmus
Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. 
 

CB-NL

logo-cbnl
De CB-NL, de Conceptenbibliotheek van de gebouwde omgeving wordt een semantische bibliotheek die de bouwsector helpt om de miscommunicatie vanwege verschillende beschrijvingen uit te bannen. 
 

Engie

engie
Cofely is een van de grootste technische dienstverleners in Nederland en werkt vooral voor grotere bedrijven, met specialisatie in de energiesector en olie-industrie. 
 

NVON

nvon-klein
Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in de Natuurwetenschappen (NVON), is actief als vakvereniging en vakbond. 
 

VNG

vng
Vereniging Nederlandse Gemeenten.
 
 

Kwintes

kwintes-logo
Kwintes is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang in de provincies Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland (RIBW-instelling).
 
 

RIBW Nijmegen en Rivierenland

logo-ribw-nijmegen
De RIBW Nijmegen & Rivierenland is een regionale instelling voor begeleiding bij wonen, dagbesteding en werk van mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). 
 

RIBW Brabant

logo ribw brabant
RIBW Brabant is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Het werkgebied beslaat negen gemeentes in Midden-Brabant. 
 

Bouw Informatie Raad

bouwinformatieraad
De Bouw Informatie Raad, ofwel BIR, is een alliantie van overheid en markt die zich sterk maakt voor een succesvolle transitie naar bouwen met BIM (Bouwwerk Informatie Model). 
 

NRO

nro
Het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) werkt aan verbetering en vernieuwing van het onderwijs. Dat doet het NRO door onderwijsonderzoek te coördineren en te financieren, en door de verbinding tussen praktijk en onderzoek te verbeteren. 
 

HFB

hfblogo
Een full service BIM-bureau, koploper in zijn soort. 
 

KIVI Niria

kivi-logo
Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Het behartigt de belangen van ingenieurs en ondersteunt leden in hun beroepsuitoefening. 
 

Bilan

logo-bilan
Buro Bilan is een niet-doorsnee administratiekantoor in Tilburg met een diverse klantenkring: starters, creatieve bedrijven, muziekpodia en stichtingen. 
 

Technische Unie

logo technische unie
Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. 
 

STAAT Bouwmanagement

STAATBouwmanagement-portfolio
STAAT Bouwmanagement uit Den Haag verenigt kennis van bouwen met expertise over maatschappelijk vastgoed. Een unieke combinatie, waarmee ze veel markten bedienen. 
 

Ogos

ogosl-ogo
OGOS is een samenwerkingsverband van acht opdrachtgevende partijen, die gezamenlijke belangen hebben bij de verdergaande professionalisering van staalconservering. 
 

Marktplaats Media

marktplaats

De afdeling Marktplaats Media houdt zich bezig met de grote adverteerders (top 200-merken). Jaarlijks organiseren ze een event voor hun relaties.

 
 

Connekt

connektbasis
Connekt is een onafhankelijk netwerk van bedrijven en overheden, dat partijen verbindt om samen te werken aan duurzame mobiliteit. 
 

Ténce

Tence
Landelijk opererend uitzendbureau voor met name de industrie en transport/logistiek. 
 

Transumo Footprint

transumo_con
Transumo is een initiatief van de overheid ter stimulering en implementatie van onderzoek naar duurzame mobiliteit in Nederland. 
 

SBRCurnet

sbrcurnet_logo
Netwerk van projecten, programma's en andere kennisallianties die zich richten op kennis- en competentieontwikkeling rond ruimte, bouw, bodem, land en water. 
 

NWO

nwo_con
Het NWO stimuleert en financiert wetenschappelijk onderzoek aan Nederlandse universiteiten en kennisinstituten. 
 

Deltares

deltares
Onafhankelijk kennisinstituut voor deltatechnologie. Alles over kust en zee, maar ook rivieren, meren en grondwater en bodem/ondergrond. 
 

Think Project!

logo-thinkproject
think project! levert software voor samenwerking tussen externe bedrijven in bouwprojecten. Het bedrijf groeit hard in Nederland, vooral omdat de consultants zelf ook een achtergrond in de bouwsector hebben. 
 

Rijkswaterstaat (RWS)

rws
Uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Verkeer en Waterstaat. 
 

Movares

logo_movares
Groot advies- en ingenieursbureau, met als werkgebieden mobiliteit, infrastructuur, ruimtelijke inrichting en vervoerssystemen. 
 
webprojectenLinkRoomJournalistiek & copywritingWebteksten & redactieAlles