Inspiratielokalen, creatieve bijeenkomsten, ontwikkelsessies

Regelmatig faciliteren en modereren wij live sessies, creatieve kennismakingen, inspiratielokalen, inclusief live reporting.

Ruimte voor creatie

Talk first, type later
Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten voor klanten met een specifiek doel: het ontwikkelen van kennis, de aanpak  van een specifiek probleem, een turbostart voor een netwerk... Live interactie tussen mensen leiden we naar gericht resultaat.

Ik zal me even voorstellen...
Levend netwerk gaat voor het technische netwerk. Natuurlijk gebruiken we digitale hulpmiddelen, maar we geloven er niet in dat de techniek vanzelf goede interactie op gang brengt. Mensen die elkaar de hand hebben geschud, werken beter samen. Digitale tools zijn een prima ondersteuning in de communicatie over het vervolg.

We verzorgen bijeenkomsten/sessie voor de profit en non-profitsector (Leven met Water, Waterkader Haaglanden, RIBW Alliantie, Rijkswaterstaat en anderen). Soms organiseren zelfstandig, maar het kan ook zijn dat we onderdeel zijn van een groter geheel.  Als het nodig is, dan sturen we het proces en leggen we de interactie vast in blogs, video's en stellingen. De opzet kan traditioneel of origineel zijn, als het maar past en een goed resultaat oplevert.

 
inspriatielokalen-205-6