Werkconferentie 'Leven met Water in Haaglanden'

Nieuwe inzichten over innovatief waterbeheer en gebiedsontwikkeling: waterexperts haalden hun hart op. En LinkRoom was erbij!

Voorbeeld LinkRoom

Tijdens de werkconferentie 'Leven met Water in Haaglanden' stonden nieuwe kennis en inzichten voor water, ruimte en klimaatadaptatie centraal. In de samenwerkingsprojecten en proeftuinen van Leven met Water en Waterkader Haaglanden zijn vele lessen geleerd. Samen met landelijke experts uit onder andere de kennisprogramma's Leven met Water en Kennis voor Klimaat werd eind maart een dag lang gefocust op en gewerkt aan nieuwe oplossingen die direct toe te passen zijn in de praktijk. 


Opwarmen en...

De LinkRoomsite van deze conferentie was al enkele weken vooraf in de lucht: de organisatie en diverse workshopleiders blogden volop over hun verwachting van en bijdrage aan de conferentie. Op de dag zelf verzamelden zich honderden waterexperts om diverse workshops te bezoeken en sprekers te horen over hun thema's. 

...Groeien maar!

Tijdens de dag zelf groeide de LinkRoom-website: reporters zetten impressies van workshops direct na afloop online, net als citaten van bezoekers. De fotograaf plaatste zijn foto's rechtstreeks op de site, en de organisatie vulde aan met documenten met achtergrondinformatie, de presentaties van sprekers. Bij elk geplaatst item stond een reageer-knop, zodat mensen ook achteraf nog hun opinie konden geven, of hun prangende vraag konden stellen. Interactie 2.0 van de bovenste plank dus! 

Jawel, ook hier: ZTDT

Ook op deze dag gold: Zien Twitteren Doet Twitteren. Een key note spreker, die zich positief uitliet over social media, werd zelfs stante pede tot Twitteraar gebombardeerd. Binnen no time verschenen zijn tweets zichtbaar in de Twitterstream op de LinkRoom-site. En kreeg hij weer, tot zijn vreugde, ook weer reacties daarop. " Social media hebben, ook zakelijk gezien, zonder meer de toekomst", vatte hij zijn enthousiasme samen. Alweer een zieltje gewonnen!

 

 

 
Linkroom_rond